Aanbod

Ons aanbod

Door op de afbeelding de klikken, word je doorgeleid naar de bijbehorende dienst

Krijg in drie minuten inzicht in de slaapgezondheid van jouw organisatie.

Geschikt voor: Gehele organisatie

Een slaapworkshop is een geschikte activiteit tijdens o.a. een vitaliteitsweek. 

Leuk om te combineren met de slaapchallenge.

 

De slaap-challenge werkt om verbeterings-plannen op het gebied van slaap in de praktijk te brengen en dient als een uitstekende opvolging van de slaapworkshop.

Geschikt voor: Per team of afdeling

Medewerkers met slaapproblemen volgen het drie maanden slaapplan.

Geschikt voor: Selecte groep medewerkers met slaapproblemen


Dit zeggen onze klanten

"In onze organisatie kampten veel mensen met slaapproblemen. Hoe minder goed je slaapt hoe minder geconcentreerd je bent gedurend de dag en op je werk. Je raakt sneller geïrriteerd, kan weinig hebben en kan je niet goed focussen op wat je doet. Door de training word je bewust gemaakt van je slaapritme. Door het bewust worden hiervan kan je stappen ondernemen of zelf je tijdklok resetten. De trainster was erg bevlogen van haar werk en bracht alles goed en duidelijk over. We raden Sucsleep zeker aan."
Carola van Tighelhoven
Gemeente Rotterdam
"Inhoudelijk zet Sucsleep een goede en leuke training neer, die medewerkers grotendeels zelfstandig in hun eigen tijd doorlopen. Voor een organisator een groot voordeel, doordat deze hier geen omkijken naar heeft. Het contact met Sucsleep is zeer prettig. Ze staan open voor suggesties en weten het aanbod goed op de doelgroep af te stemmen. Kortom, een aanrader voor iedere organisatie die met het thema "slaap" aan de slag wil"
Frank Bauman
Fontys Hogescholen

We  trekken alles uit de kast om van jouw waardevolle medewerkers ook succesvolle slapers te maken. Met onze aanpak slaan we een brug tussen wetenschappelijke inzichten en praktische toepasbaarheid. 

Sucsleep biedt:

Het RIVM en TNO adviseren werkgevers om maatwerk te leveren aan werknemers om de negatieve gevolgen van slaapproblemen op de werkvloer te verminderen. En daarnaast…“elk bedrijf is uniek!”. Daarom passen we onze dienstverlening feilloos aan op het door jou gewenste resultaat. 

Ook met ons samenwerken? Zij gingen je voor

hoog verzuim werk
hoog verzuim werk
workshops slaap werkvloer
hoog verzuim werk
hoge werkdruk
workshop slaap
workshop slaap
werk slaapproblemen
slaapworkshop
slaapproblemen werk