Healthy habits in 66 dagen

 • Je moet inschrijven voor deze cursus om de inhoud te kunnen benaderen.

Goede voornemens zijn 1, maar ze volhouden is 2. Het doel van deze cursus is terugval in oude patronen te voorkomen. Ontwikkel structurele, gezonde gewoontes voor je werknemers.

 

Tijd voor actie

Duurzame, gezonde gewoontes uitvoeren is de sleutel tot succes op de werkvloer.

In 9 weken beloof ik je werknemers meer energie en een flinke portie happiness. Doe het met het team en boost het groepsgevoel. 

Deze challenge is geen standaard online-cursus. De deelnemer bepaalt namelijk de koers. De cursist kiest het doel en ik coach om dat doel glansrijk te behalen. Wie meedoet, kan rekenen op mijn hulp, 66 dagen lang. Want dat is de tijd voordat een nieuwe gewoonte automatisme wordt. 

66 dagen lang, dat is niet niks. Daarom zeg ik maar zo: deze cursus is gemaakt voor bikkels, voor doorzetters. Elke dag 1% beter, is in een jaar 38 keer beter. Na 66 dagen ben is jouw team in control.

Met Drs. Alies Coster

Als psycholoog en slaapexpert heeft Alies veel mensen geholpen bij het behalen van hun doelen. "De meeste mensen beginnen vol motivatie, en ik zie dat dit na twee weken ongeveer wegzakt. Dat heeft niks met onwil te maken, zo werkt ons brein. Deze cursus speelt daar op in door aandacht te besteden aan terugval. Wanneer Je deze cursus doet, pak je tevens de overtuiging aan die je gezonde gedrag onbewust saboteert. Daarin zit de kracht van het duurzame resultaat."

Alies

Psycholoog MSc.

Dit levert het je op

 • Je werknemers krijgen inzicht in niet-helpende patronen, omarmen ze naderhand liefdevol en kicken ze tenslotte de deur uit
 • Fitte werknemers
 • Meer productiviteit op de werkvloer
 • Collega’s die samen voor een doel gaan
 • Resultaat gaat gepaard met teamspirit 
 • 100% succesgarantie in 66 dagen 

Been there, done that

Wat kan je verwachten?

 • Specifieke doelen: Vage plannen zorgen voor vaag resultaat. Werkt niet mee! Door te experimenteren en toekomstgericht te kijken, heeft de deelnemer al aan het einde van week 1 een helder, realistisch en uitvoerbaar plan opgezet. 
 • Mindset booster: Mijn motto is dat niet elke situatie leuk of goed is, maar dat er wel iets goeds zit in elke situatie. Ik leer cursisten de basis van een master mindset dat ten grondslag ligt aan gedragsverandering, zodat zij dit ook toe kunnen passen na de challenge.
 • Concrete tips: deelnemers oefenen met praktische, toegankelijke lifehacks die het leven een stukje makkelijker maken. Meer water drinken? Zet een fles water op het bureau. Simpele truc, groot resultaat. 
 • Cursisten worden zich bewust van signalen die onbewust je gedrag oproepen. Bijvoorbeeld: bij verveling wordt de telefoon erbij gepakt. Verdriet staat gelijk aan sponsoring van de chocoladefabrieken. In kleine stappen wordt ander gedrag aan deze signalen gekoppeld. 
 • Valkuilen worden getackeld en er wordt een terugvalpreventieplan gemaakt. 
 • Successen worden gevierd met het team. Kaching teamspirit!

Ervaringen

De afgelopen maanden heb ik mee mogen kijken in het proces van de challenge. Wat is het doordacht opgezet! Succes gegarandeerd, als je het mij vraagt.

Erica

Alies is iemand die mij weet te inspireren. Ze combineert humor met ernst. Precies wat je nodig hebt als je twijfelt.

Ron

Online cursus inclusief:

Video's

Werkboek

Support

Workshop beter slapen op het werk

[contact-form-7 id=”1235″ title=”Stuur gerust een bericht”]

Introductie

Week 1: Droomdoel creëren

Week 2: Je onderbewuste

Week 3: Praktische tips

Week 4: Mindset 

Week 5: terugvalpreventie

Week 6: Wat je doet is niet wie je bent

Week 7: The secret

Week 8: Sta stil bij je succes 

Week 9: Afsluiting