Help jouw cliënt met slaapproblemen – training voor de zorgprofessional

Help een cliënt met slaapproblemen

Een goede nachtrust zorgt voor een beter fysiek en mentaal welzijn. Gerichte focus op slaap maakt een gigantisch verschil in het resultaat van de behandeling. 

Als je weet dat je meer bereikt met je begeleiding wanneer je focust op slaap, dan kan je ook met een gerust hart de begeleiding eerder afronden en meer cliënten helpen. 

Een stevige basis in slaapcoaching in een handomdraai?

  • Meer succes door betere slaap
  • Hogere effectiviteit van jouw behandeling
  • Voor de zorgprofessional: coach, psycholoog, diëtist, fysiotherapeut, gewichtsconsulent, personal trainer, etc. 
  • Specialistische interventietechnieken, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Haal meer uit de zorg die je aanbiedt 

Bijna de afgrond in…

Je krijgt les van slaapexpert Drs. Alies Coster. Zij is bekend van Margriet, AD en de radio

” Mijn naam is Alies Coster. Ik ben psycholoog en slaapexpert. Sinds 2019  behandel ik mensen met slaapproblemen en verzorg ik online cursussen en trainingen die mensen van hun slaapproblemen af helpen. 

Ik ben altijd al gek geweest op slapen. Sterker nog, in mijn tienerjaren deed ik het te veel. Ja, dat bestaat dus ook! Pas toen ik zelf onderzoek ging doen naar slaap, kwam ik erachter dat dit net zo schadelijk is als te weinig slapen. Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde mij lusteloos.

Toen ik alles wat ik uit mijn onderzoek leerde, toepaste op mijzelf, ging er een wereld voor me open. Opeens had ik energie en had ik zin om in beweging te komen. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en was uiterst gemotiveerd om andere mensen te helpen die (ook) slaapproblemen ervoeren. Ik ontwikkelde een wetenschappelijk onderbouwde methode die mensen motiveert om in actie te komen en die succesvol blijkt te zijn in de behandeling van slaapproblemen.”

Daar heb je er weer 1…

Coaches schieten als paddenstoelen de lucht uit en slaap is tegenwoordig een hot topic. Ik geloof dat mensen het beste kunnen leren van eigen praktijkervaring (uitproberen) en die van een ander (modelleren). Ik ben psycholoog (MSc) én gecertificeerd slaapcoach en weet daardoor wat niet en wat wél werkt. In de afgelopen jaren heb ik mooie opdrachten mogen uitvoeren bij grote bedrijven als ASR verzekeringen, Fontys en Utrecht University. Ik kwam in de media bij Cosmopolitan, het AD, de Gelderlander en twee keer per week deel ik kennis over slaap in de Margriet. Het is mijn passie om bij te dragen waarin slaapproblemen verleden tijd zijn en een uitgerust begin van de dag de norm.

Haal ook meer resultaat uit jouw coaching

In een dagdeel ga je met slaapexpert Drs. Alies Coster aan de slag. Op een laagdrempelige manier leer je de basistechnieken om een cliënt te helpen goed te slapen. Je cliënt zal je voor eeuwig dankbaar zijn, en ook jij plukt de vruchten van een glansrijk resultaat van je coaching. Na het volgen van de slaaptraining, weet jij hoe je een cliënt helpt bij slaapproblemen. Je leert hoe een cliënt het vertrouwen in de nacht terug kan krijgen, je leert wat een cliënt overdag nodig heeft om ‘s nachts goed te slapen en je weet een cliënt te begeleiden bij het moment dat hij of zij klaarwakker in bed ligt. Een goede nachtrust brengt je cliënt meer energie, meer motivatie voor jouw behandeling en meer doorzettingsvermogen om het geleerde in de praktijk te brengen. 

Eerstvolgende data cursusdag slaap

 

  • 5 februari. Tijdstip: 9.00-12.30 uur (Online)
  • 19 februari. Tijdstip: 9.00-12.30 uur (Online)

Incompany training boeken? Mail gerust voor de mogelijkheden!

E-mailadres: info@sucsleep.com 

Cursusdag slaap

Voor de zorgprofessional
79,00
  • Ontwikkel een stevige basis in slaaptechnieken
  • Haal meer rendement uit je coaching
  • Draag meer bij aan het welzijn van cliënten door deze methode
Populair