Ervaringen

“In 1 maand heeft Alies heeft mij gecoacht in verband met slaapproblemen waar ik al 14 jaar last van heb. Voorheen sliep ik gemiddeld tussen de  4 á 5 uur per nacht en dat is nu verbeterd naar 6 á 6.5 uur. Wat is ook erg fijn vind is dat ik nu dieper slaap, wat ik overdag in alles merk.  

Alies heeft mij hier ontzettend goed bij ondersteund en heeft voor mij een uitgebreid plan gemaakt. We zijn er nog niet maar er zit zeker al heel veel verbetering in, alvast bedankt voor alles. “

– Karin (35, werkzaam in de horeca)

"Wat mij in 14 jaar niet is gelukt, heeft Alies binnen een maand voor elkaar gekregen"
"Dankzij Sucsleep val ik sneller in slaap, slaap ik langer en heb ik meer energie overdag"

“Zolang ik me kan herinneren is in slaap komen voor mij een probleem geweest. Door mijn drukke leven had ik weinig ritme. Ik nam voor lief dat ik door het laat thuiskomen en vroege opstaan minder slaap kreeg dan ik nodig had. Ik had eerlijk gezegd ook geen idee hoe ik het anders kon combineren. Toen ik mijn probleem aan Alies had voorgelegd, gaf zij mij waardevolle hulp waarbij ze bewust rekening hield met mijn leefpatroon. Nu kom ik niet alleen sneller in slaap, maar slaap ik ook gemiddeld langer waardoor ik meer energie heb om alles te combineren. Haar begrip motiveerde mij enorm om beter op mijn nachtrust te letten”

Jennifer (23, student)

Al geruime tijd was mijn slaappatroon niet zoals ik gewend was. Ik kwam in contact met Sucsleep. Alies heeft samen met mij met alle geduld mogelijke oorzakelijke factoren doorgelopen. Het gevoel dat ik er niet alleen voor stond en de bevestiging dat ik al veel goed deed was fijn. Sommige slaapverstorende factoren, zoals luidruchtige buren, of de overgang, kan je niet veranderen. Ik kan dit nu beter accepteren en verdragen, wat een stuk rust geeft. 

Gerdien (55, werkzaam in de zorg)

 
"Het gevoel dat ik er niet alleen voor stond en de bevestiging dat ik al veel goed deed was fijn"