Goed slapen traject

Onderzoekers hebben recent en meerdere malen de relatie tussen slaap en high performing bedrijven en individuen aangetoond. De samenhang tussen je slaapkwaliteit en je kwaliteit van werken kan niet worden overschat. Slaap is de basis van succes, de fundering van mentaal welbevinden. Slaap zorgt er niet voor dat je geen stress meer ervaart, maar met een goede nachtrust lukt het je beter om te blijven presteren in stressvolle situaties. Wanneer je de vitaliteit van je werknemers belangrijk vindt, is een goed-slapen-beter-werken leergang onmisbaar.

Een leergang slaap is voor jou interessant als je:    

  • Slaapproblemen op de vloer in de kern wilt aanpakken
  • Werknemers hebt die baat hebben bij persoonlijke coaching
  • Geïnteresseerd bent in langdurig resultaat

Hoe ziet zo’n traject eruit?

De basis van een leergang is gebaseerd op multimodale cognitieve gedragstherapie-insomnia. Uit het meest recente wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit de beste methode is om slaapproblemen definitief de deur te wijzen. Het programma wordt afgetrapt met een vlammende kickstart bij jou op kantoor. De workshops tijdens het programma richten zich enerzijds op gedragsverandering, en anderzijds op onrust en op (werk)stress die deelnemers ervaren. 

Aan het einde van zo’n traject weten de deelnemers wat ze moeten doen als ze moe zijn, maar niet kunnen slapen, en wat de beste manier is om piekerstress tegen te gaan. Een leergang is altijd inclusief persoonlijk contact met de deelnemers over hun voortgang en persoonlijk advies. De mogelijkheid voor aanvullende individuele coaching bestaat. 

"If sleep does not serve an absolute vital function, it is the greatest mistake that evolution ever made"
Allan Rechtschaffen
Slaaponderzoeker aan de Universiteit van Chicago
Klik op de afbeelding voor onze online Academy
Klik op de afbeelding voor meer informatie over onze workshops