Introductie, en doel van deze challenge

De focus van deze challenge richt zich op jou. Wanneer je klaar bent met de challenge, zal jij je fitter, blijer, gezonder en productiever voelen. Je bent trots op jezelf, omdat je je voornemen eindelijk hebt gehaald. Omdat je niet hebt opgegeven.

Als jij het lastig vindt om de oefeningen te doen, voel je vrij om ze uit te spreiden over meerdere dagen. Het belangrijkste is dat jij aan het einde van deze challenge gemotiveerd en geïnspireerd bent, en je doelen hebt behaald. Na deze introductie zul je zien je dat er gemiddeld 1 video, en 1 oefening is per 2 dagen.

 

 

Bewaar alsjeblieft je antwoorden, want aan het einde van de challenge heb je die nodig om terug te kijken op je voortgang, en hierover te reflecteren. Dus alsjeblieft, maak de challenge af, en in de goede volgorde, want aan het einde van de 66 dagen komt alles samen: wat je geleerd hebt, en de oefeningen die je gedaan hebt. En als je alle oefeningen in de goede volgorde gedaan hebt, dan krijg je dat ‘aha’ moment.

Ik ben ervan overtuigd, dat je na het doen van alle oefeningen veel manieren vindt om jouw leven te verrijken, zodat je blijer, fitter en productiever kan zijn.

Mijn vader leerde me vroeger altijd om alleen advies aan te nemen van succesvolle mensen. Dus het advies dat ik je geef, komt niet alleen van mij, maar ook van veel andere succesvolle mensen.

Dank je wel, voor je support en je commitment aan deze challenge die we samen gaan doen. Laten we beginnen.