Introductie van deze cursus

Ik geloof dat goed slapen voor een groot deel bestaat uit het maken van gezonde keuzes. In deze cursus help ik je herinneren aan de belangrijkste tips, maar ik blijf niet tot in den treuren herhalen dat koffie voor het slapen gaan niet slim is, of dat je je telefoon weg moet doen. Dat is wat deze cursus uniek maakt. Ik geloof namelijk ten eerste dat de sleutel om goed te slapen niet daar gezocht moet worden, maar het is meer omdat ik ervan overtuigd ben dat jij allang weet wat goed voor jou is. 

In deze cursus leer je om te gaan met negatieve gedachten in bed, je leert ook spanning te herkennen, en na het volgen van deze cursus weet je ook wat je moet doen als jij nog ‘aan’ staat in bed. 

En het mooie is. Ik denk dat goed slapen een combinatie is van meerdere helpende factoren. Ontspanning enerzijds, maar ook het maken van gezonde keuzes, en een stuk mindset. Deze cursus is zo ontworpen dat alles aan bod komt. 

Je kunt de drie modules dus los van elkaar volgen. Als je wilt, kun je beginnen bij de module die je het meest interessant vindt. En je kan zoveel tijd in de bijbehorende oefeningen steken waarvan je zelf denkt dat het nodig is. Als je alle oefeningen zou maken en alle filmpjes zou bekijken, dan neemt deze cursus maximaal 4 uur van je tijd in beslag. 

Met sowieso een relaxter gevoel in bed en fijne slaapervaringen rijker. Heel veel succes, toi toi toi en tot snel!

Alies Coster

Slaapexpert