Over Sucsleep

“Je bent wat je slaapt”

 

Oprichter Sucsleep

“Mijn bedrijf is een weergave van mijn kennis, passie en dromen. Met als doel altijd het beste uit mezelf te halen en mezelf goed te voelen vind ik een bewuste, uitgeruste levensstijl belangrijk. Dat betekent niet dat ik feestjes altijd oversla of ‘s avonds nooit televisie kijk. Wel doe ik wat nodig is om me uitgerust en energiek te voelen. Ik zie het als persoonlijke missie om mijn ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen en van slapen een hot issue te maken.“

Trainer Sucsleep

“Wanneer mensen na een training meer energie hebben dan ze hadden toen ze binnenkwamen, daar doe ik het voor!”

Emma is psycholoog en versterkt team Sucsleep als trainer. Ze is gek op wandelen en vindt het heerlijk om voor groepen te staan. De perfecte match voor nog meer energie op de werkvloer!

Trainer Sucsleep

“Het geeft mij energie wanneer ik mijn kennis en ervaring in kan zetten om andere mensen te helpen.”

Als psycholoog is Iris niet alleen bedreven in het menselijke brein, maar ze heeft ook een passie voor de buitenlucht. Ze is een doener in hart en nieren, en dit blijkt wel uit het feit dat ze zelf een heel huis heeft verbouwd!

Onze missie

Nederlanders slapen te weinig. Er zijn verschillende redenen waarom. Ze zijn zich bijvoorbeeld niet bewust van de noodzaak tot slaap. Of ze weten niet welke invloed ze zelf uit kunnen oefenen op een goede nachtrust. Ze worden overspoeld met prikkels die de productie van hun natuurlijke slaaphormoon onderdrukken. Ten onrechte denken zij dat ze meer kunnen bereiken als ze minder slapen. En last but not least: ze leven in een cultuur die slaap als overbodige luxe ziet. En dat is niet gek, als je je bedenkt dat het internet nooit slaapt en de zaken tevens 24/7 doorgaan. 

Het beter begrijpen van de slaap helpt mensen om de slaap krijgen die ze nodig hebben om

✅ Werkdruk de baas te blijven

✅ Een gezonde leefstijl aan te houden

✅ Met plezier aan het werk te blijven

Sucsleep doet één simpele belofte: we zullen jou en je team inspireren om te gaan slapen voor succes. We zorgen ervoor dat slaap je vriend wordt in plaats van je vijand en dat een goede nachtrust gezien wordt als een biologische noodzaak in plaats van een overbodige luxe. 

Wij helpen jouw organisatie gezonder, fitter, meer ontspannen, veiliger en productiever te worden. 

Waardevolle verhalen

Klantverhalen zijn de reflectie van onze dromen, doelen en passie.. 

Karin

"Ik heb mijn slaap weer terug ...bijna elke avond val ik al rond 21.30 / 22.00 uur in slaap op de bank, dat heb ik 15 jaar niet meer meegemaakt. Mijn lichaam voelde altijd wel doodmoe aan, maar geestelijk nooit. Ik voel me fitter dan ik me ooit gevoeld heb. Ben er super blij mee"

Melvin

"Een van mijn doelen was het stoppen met snoozen en dat heb ik de volgende dag direct toegepast"

Marit

"Met mijn slaapritme gaat het goed! Uitgerust wakker worden is verbeterd, ik word ook veel minder wakker in de nacht. Dat is heel fijn"

Ons aanbod

Verkwikkend en motiverend

Persoonlijk, efficiënt en resultaatgericht

Informatief, ontspannen en laagdrempelig