Over Sucsleep

In 2019 is Sucsleep opgericht door Alies Coster. Zij behaalde zowel haar bachelor’s als master’s degree in de sociale wetenschappen en besloot daarna haar lang gekoesterde droom om ondernemer te worden waar te maken. “Mijn bedrijf is een weergave van mijn kennis, passie en dromen. Het geeft mij energie wanneer ik mijn kennis en ervaring in kan zetten om andere mensen te helpen. Dat andere mensen mij als inspiratiebron zien, laat me stralen. Met als doel altijd het beste uit mezelf te halen en mezelf goed te voelen vind ik een bewuste, uitgeruste levensstijl belangrijk. Dat betekent niet dat ik feestjes altijd oversla of ‘s avonds nooit televisie kijk. Wel doe ik wat nodig is om me uitgerust en energiek te voelen. Ik zie het als persoonlijke missie om mijn ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen en van slapen een hot issue te maken.“

Nieuwsgierig geworden naar meer? Check snel mijn online kanalen.

Nieuwsgierig naar het aanbod? ↓

Tijdsefficiënt, ieder een persoonlijk doel

Informatief, ontspannen, laagdrempelig en concreet.

Persoonlijk, resultaatgericht

Klant reviews

Klanten zijn de reflectie van dromen, doelen en passie.. 

Karin

"Ik heb mijn slaap weer terug ...bijna elke avond val ik al rond 21.30 / 22.00 uur in slaap op de bank, dat heb ik 15 jaar niet meer meegemaakt. Mijn lichaam voelde altijd wel doodmoe aan, maar geestelijk nooit. Ik voel me fitter dan ik me ooit gevoeld heb. Ben er super blij mee"

Melvin

"Een van mijn doelen was het stoppen met snoozen en dat heb ik de volgende dag direct toegepast"

Marit

"Met mijn slaapritme gaat het goed! Uitgerust wakker worden is verbeterd, ik word ook veel minder wakker in de nacht. Dat is heel fijn"