Slaaphypnose

Slaaphypnose

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van jouw Gold pakket! Goede keuze!

Ik ben Menno Bandini, Hypnotiseur en Mentalist van beroep. Laat dat laatste begrip maar even achterwege, want hypnose is waar het hier nu om gaat.

Na jaren vele workshops, opleidingen en cursussen te hebben gevolgd, begon ik mijn carrière met het geven van straathypnoses (Streethypnosis), hier gaf ik mensen een leuke eerste ervaring met hypnose, op straat. Hierdoor snakte ik naar meer en kwam in contact met de welbekende grootmeester Rasti Rostelli, hij leerde mij de fijne kneepjes van het vak en daar ontstond het idee om samen een tour te organiseren door Nederland. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en werden die plannen uitgesteld.

 

Deze periode zorgde er voor dat ik veel tijd overhad om andere leuke hypnosezaken op te pakken. Zoals het maken van diverse online hypnoses. Zo kwam ik in contact met Alies Coster.

Alies vroeg mij of ik het leuk zou vinden om een van mijn slaaphypnoses voor een periode exclusief te delen met haar cursisten. Samen hebben we gekeken naar wat voor jou de beste hypnose zou kunnen zijn.

Ik hoop dat deze hypnose een meerwaarde zal zijn voor jouw cursus en dat het je zal helpen een goede nachtrust te vinden en ervaren.

De Hypnose – Instructie en informatie

Tijdens mijn slaaphypnose, maak ik gebruik van Binaural Beats, dit is een geluid, waarbij twee tonen van een verschillende frequentie in jouw linker en rechter oor hoorbaar zijn. (Daarom is het van groot belang om de hypnose te starten met een koptelefoon op en deze gedurende de hypnose op te houden). Doordat er twee verschillende tonen hoorbaar zijn in het linker- en rechter oor, ontstaat er een derde toon. En deze derde toon wordt door jouw hersenen waargenomen. De toestand waarin jouw hersenen verkeren is afhankelijk van deze derde toon met de bijbehorende frequentie. Wij hebben speciaal voor deze slaaphypnose uitgezocht wat de beste frequentie moet zijn en hebben een eigen Binaural Beat gemaakt, wat er voor zal gaan zorgen dat de slaaphypnose wordt opgepakt door jouw onderbewustzijn. 

Zorg, naast de koptelefoon, dat je de rest van de hypnose niet meer gestoord gaat worden en dat je klaar bent om te gaan slapen.

Ik wens jouw heel veel ontspanning en goede slaaprust toe tijdens het beluisteren van deze Hypnosesessie. Alleen als je het Gold pakket hebt aangeschaft, zie je de hypnose oefening hieronder.