Slaapplan

"If sleep does not serve an absolute vital function, it is the greatest mistake that evolution ever made"
Allan Rechtschaffen
Slaaponderzoeker aan de Universiteit van Chicago

Duurzaam inzetbare medewerkers? Het begint 's nachts met Sucsleep

Wij zijn gespecialiseerd in slaapproblemen op de werkvloer en (slaap)problemen die ontstaan door onregelmatige werktijden. 

Dit zijn 3 redenen om vermoeidheid op de werkvloer serieus te nemen

1️⃣ Werknemers met slaaptekort verzuimen vaker en ervaren minder werkplezier

2️⃣ Toegenomen verzuim draagt bij aan personeelstekorten en verhoogt de werkdruk op andere teamleden.

3️⃣ Vermoeide werknemers nemen vaker onverantwoorde risico’s, wat de veiligheid van henzelf en anderen in gevaar brengt

 

Slaap-training in het stadhuis van Enschede

Dit houdt het 3 maanden slaapplan (groepstrainingstraject) in

Slaapproblemen werknemers

Net zoals een loodgieter geen resultaten boekt zonder te weten waar het lek zit, gaan wij niet te werk zonder het onderliggende probleem van slaaptekort binnen jouw organisatie te identificeren. 

Tijdens de analysefase van het 3 maanden slaapplan spreken we de deelnemers persoonlijk om een goed beeld te krijgen van de huidige gewoontes die aanzetten tot (on)gezond slaapgedrag . 

slaapproblemen werknemers

Na de analysefase volgen de deelnemers (groepsgrootte 12-15) een op maat afgestemde online slaaptraining die waar en wanneer dan ook gevolgd kan worden. De deelnemers worden gestimuleerd om de slaapadviezen toe te passen in hun dagelijks leven. 

We motiveren je medewerkers om te gaan slapen. Activatie, blended learning, en het aanspreken van de verantwoordelijkheid van medewerkers zijn belangrijke kernwaarden in de slaaptraining van Sucsleep.

slaaptekort werkvloer

De slaaptraining wordt geborgd met een gespecialiseerde slaapworkshop, wat ook een onderdeel is van de uitgebreide leercurve. De workshop biedt tools om de opgedane kennis in de videotraining te borgen. Dit zorgt voor langdurig resultaat. Bij de afsluiting van het traject ontvangt de werkgever een eindevaluatierapport. Dit is een gemakkelijke manier om inzichtelijk te maken wat het traject de organisatie heeft opgeleverd.

Drie voordelen

slaaptraining werk

Dankzij de grondige persoonlijke analyse ontstaat de mogelijkheid voor een doelgerichte aanpak, wat leidt tot zichtbare resultaten

Medewerkers doorlopen de training grotendeels zelfstandig in eigen tijd, waardoor de organisator hier geen omkijken naar heeft

Bij een eenmalige workshop zie je dat het merendeel na enkele weken weer terugvalt in zijn/haar oude patroon. Door een traject van drie maanden aan te bieden kies je voor duurzaam resultaat en zullen medewerkers het geleerde ook toe blijven passen.

 

Hoge werkdruk en veel verzuim? Het 3 maanden traject van Sucsleep zorgt voor gezondere werknemers die duurzaam inzetbaar zijn en brengt meer veiligheid en minder verzuim op de werkvloer.

Kies jij voor succes in jouw organisatie? Je bent één nacht verwijderd van een fitte, veilige en gezonde werkomgeving. Neem nu contact met ons op ⬇️

Wat kunnen we voor je betekenen en op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

Medewerkers vertellen

slaapscan organisatie
Klik op de afbeelding voor meer informatie over de snelle slaapscan voor organisaties
slaap challenge
Klik op de afbeelding voor meer informatie over de zakelijke slaapchallenge
slaapworkshop
Klik op de afbeelding voor meer informatie over eenmalige slaapworkshops