All you need is sleep

Nederlanders slapen te weinig. Er zijn verschillende redenen waarom. Ze zijn zich bijvoorbeeld niet bewust van de noodzaak tot slaap. Of ze weten niet welke invloed ze zelf uit kunnen oefenen op een goede nachtrust. Ze worden overspoeld met prikkels die de productie van hun natuurlijke slaaphormoon onderdrukken. Ten onrechte denken zij dat ze meer kunnen bereiken als ze minder slapen. En last but not least: ze leven in een cultuur die slaap als overbodige luxe ziet. En dat is niet gek, als je je bedenkt dat het internet nooit slaapt en de zaken tevens 24/7 doorgaan. 

Het beter begrijpen van je slaap helpt je om de slaap krijgen die je nodig hebt waardoor je productiviteit en creativiteit een boost krijgen, je problemen sneller op kan lossen en om succesvoller te worden op elk vlak van je leven. Om te beginnen moet je het belang van slaap leren waarderen. 

Sucsleep doet één simpele belofte: we zullen jou en je team inspireren om te gaan slapen voor succes. We zorgen ervoor dat slaap je vriend wordt in plaats van je vijand en dat een goede nachtrust gezien wordt als een biologische noodzaak in plaats van een overbodige luxe. 

Wij helpen jouw team blijer, gezonder, creatiever, meer ontspannen en productiever te worden. Meer weten? Klik dan hier.

1 %

Van de mensen in het bedrijfsleven klaagt over vermoeidheid

1 %

Van de werkgevers doet hier iets aan