Slaapworkshop

You are what you sleep

Workshop slaap

werknemers slaaptekort

Een slaapworkshop is iets voor jou wanneer: 

  • Je een zakelijk evenement organiseert, zoals een vitaliteitsweek of teamactiviteit
  • Je een zaadje wil planten over de impact van slaap
  • Je meer wilt dan de standaard slaaptips
  • Je medewerkers in beweging wil brengen

Resultaat:
Op interactieve wijze krijgen deelnemers inzicht in hun eigen slaappatroon en slaapgewoontes. Sucsleep maakt gebruik van humor, feiten, en oefeningen rondom goed slapen. De informatie en oefeningen zijn onderbouwd vanuit de de meest recente wetenschappelijk onderbouwde methodieken voor slaapproblemen. Op deze manier werken de deelnemers aan hun eigen nachtrust. Ze maken tijdens zo’n workshop ook een persoonlijk actieplan en ze krijgen een inspiratieboek mee waarmee ze thuis verder aan de slag kunnen gaan. 

Tarieven en duur

Gedurende een dagdeel (3 uur) wordt de workshop Slaap gehouden. Het tarief voor de eenmalige workshop Slaap bedraagt 1375,- ex. btw in totaal op basis van 14-18 deelnemers. Het tarief is inclusief afstemmingsgesprek met de organisator, voorbereiding van de workshop en reistijd, alle materialen en terugkoppeling.

Gedragsverandering

Een slaapworkshop zet je in wanneer je een zaadje wil planten als het gaat om slaapbewustzijn. Na deze leerzame, maar vooral leuke bijeenkomst zijn deelnemers het geheim van een goede nachtrust rijker. Om het geleerde duurzaam in de praktijk te brengen op de werkvloer is er vaak een stok achter de deur nodig. 

Door middel van de Slaap-challenge helpen we kleine aanpassingen in de levensstijl aan te brengen die een groot effect teweegbrengen. Hier staat het omzetten van een plan in actie centraal, omdat dit vaak het punt is waarop mensen vastlopen.

2 weken lang staat na de slaapworkshop “uitgerust zijn” centraal in jouw organisatie, waardoor medewerkers fitter op het werk verschijnen en meer voor elkaar krijgen. De slaap-challenge is een laagdrempelige en speelse manier om gedragsdoelen naar aanleiding van de slaapworkshop in de praktijk te brengen.

slaap challenge
Klik op de afbeelding voor meer informatie over de zakelijke slaapchallenge
slaaptraining werk
Klik op de afbeelding voor meer informatie over het 3 maanden slaapplan voor medewerkers
slaapscan organisatie
Klik op de afbeelding voor meer informatie over de snelle slaapscan voor organisaties