Slaapworkshop

You are what you sleep

Slaap is gerelateerd aan kracht, intelligentie, prestatie en succes. Alle individuen en bedrijven profiteren van een goede nachtrust. Hoe beter we slapen, hoe meer we bereiken op elk aspect van ons leven. Sucsleep staat meer dan klaar om alles uit de kast te trekken om van waardevolle werknemers ook succesvolle slapers te maken.  


Een slaapworkshop is iets voor jullie wanneer:

  •         Je een evenement organiseert, zoals een inspiratiedag, teamdag
  •         Je goed slapen belangrijk vindt voor de deelnemers 
  •         Je out of the box durft te denken

Resultaat workshop

Zijn slaapproblemen erfelijk? Waarom slapen vrouwen over het algemeen slechter dan mannen? Is gapen altijd een teken van slaaptekort? Dit, en meer komt naar voren tijdens een workshop. Het doel van deze workshop is om deelnemers kennis te laten maken met de basis van slaap. Zijn die 8 uur wel zo belangrijk, of voldoen 6 of 7 uur ook? En nog belangrijker: wat kan je doen om voldoende te slapen? 

Op speelse wijze krijgen deelnemers inzicht in hun eigen slaappatroon en slaapgewoontes. Sucsleep maakt gebruik van humor, feitjes, en oefeningen rondom goed slapen. De informatie en oefeningen zijn onderbouwd vanuit de multimodale cognitieve gedragstherapie. Dat is de meest recente wetenschappelijk onderbouwde methode voor slaapproblemen. Op deze manier werken de deelnemers aan hun eigen nachtrust. Ze maken tijdens zo’n workshop ook een persoonlijk actieplan en ze krijgen een inspiratieboek mee waarmee ze thuis verder aan de slag kunnen gaan. 

Het blijft dus niet alleen bij informatie opsnuiven, de opgedane kennis wordt thuis direct in de praktijk gebracht.

Sucsleep gelooft in de kracht van individuele aandacht. Een workshop is altijd inclusief persoonlijk contact met de deelnemers. De mogelijkheid voor individuele ondersteuning naar aanleiding van de workshop, bestaat.

Klik op de afbeelding voor ons aanbod van online cursussen
Klik op de afbeelding voor meer informatie over een duurzaam traject